Ocenění sportovců a trenérů

Ocenění sportovců a trenérů

Výkonný výbor Svazu zápasu České republiky měl tu čest hostit pozvané sportovce a jejich osobní trenéry, kteří v loňském roce dosáhli úžasných výsledků. Tento slavnostní oběd byl příležitostí nejen k jejich ocenění, ale také k projevu naší vděčnosti za jejich neúnavnou práci.

Nejlepší zápasnice roku byla oceněna 🏆Adéla Hanzlíčková, nejlepší zápasník roku 🏆Artur Omarov a nejlepší zápasník v kategorii U20 🏆Michal Zelenka.

Nezapomněli jsme ani na jejich osobní trenéry, kteří stáli po jejich boku a pomohli jim dosáhnout jejich úspěchů. Oceněn byl 🏆Jan Žižka, 🏆Václav Scheiner a🏆Zdeněk Švec, který se dnes nemohl účastnit a tak si ocenění převezme při nejbližší příležitosti. Jejich vedení a podpora jsou klíčovými faktory v růstu našich sportovců.

Předávání cen probíhalo v restauraci Nebozízek na Petříně, která symbolizuje pomyslné spojení s Eiffelovou věží a tím i letošní olympiádou. Jsme hrdi na to, že máme výjimečné reprezentanty, jako je Artur Omarov, který už má jisté místo na olympiádě. Věříme, že nebude jediný, kdo nás bude reprezentovat na této prestižní události.

Děkujeme všem, kteří se dnešního oběda zúčastnili, a gratulujeme oceněným sportovcům a trenérům. Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí této skvělé zápasnické rodiny. Budeme pokračovat v podpoře našich sportovců a věříme, že nás čekají ještě mnohá vítězství a úspěchy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.