Evropská kampaň financovaná z programu ERASMUS PLUS

Evropská kampaň financovaná z programu ERASMUS PLUS

Evropská kampaň #BEACTIVE DAY byla inspirována projektem “Národní dny fitness”, jeho evropským organizátorem je EuropeActive a tradičně proběhne jako zahájení Evropského týdne sportu. Letošní ročník proběhne pod záštitou nadačního fondu Aktivní ČESKO a koordinátorem projektu je Česká komora fitness. 

Cílem je zejména propagace zdravého životního stylu, upozornění na důležitost pravidelného pohybu a jeho pozitivní dopady na naše duševní i fyzické zdraví. Je to také příležitost představit široké veřejnosti služby nejen fitness center, ale všech sportovišť a získat nové členy!

Vstupy zdarma, ukázky pohybových aktivit a představení dalších služeb Vašeho fitness centra, konkrétní podoba #BEACTIVE DAY záleží jen na Vás! 

6 důvodů proč se zapojit do letošního #BEACTIVEDAY

1. Propagace vašeho sportoviště

Zapojením do projektu #beactiveday provozovatel může své fitness centrum/sportoviště efektivně propagovat v rámci celonárodní kampaně AKTIVNÍ ZÁŘÍ. Při otevřených dveřích přijde do sportoviště mnoho lidí, kteří by o něm možná jinak nevěděli.

2. Nové členství

Otevřené dveře jsou skvělou příležitostí přilákat nové zákazníky. Lidé mají možnost vyzkoušet různé aktivity a pokud se jim budou líbit, mohou se rozhodnout pro členství.

3. Zdravý životní styl 

#BEACTIVEDAY se zaměřuje na propagaci zdravého životního stylu. Provozovatel sportoviště může tímto způsobem zdůraznit, jak je důležité pravidelně cvičit a jaké jsou jeho výhody.

4. Sociální odpovědnost

Zapojením do takového projektu může provozovatel ukázat, že mu záleží na komunitě a že je ochoten se podílet na aktivitách, které přispívají k jejímu zdraví.

5. Týmová spolupráce

Uspořádání takové akce ve vašem fitness centru znamená spolupráci celého týmu zaměstnanců. To může posílit týmového ducha a zlepšit spolupráci mezi jednotlivými členy.

6. Networking

Projekt #beactiveday je také příležitostí k navázání nových kontaktů s ostatními provozovateli sportovišť, sponzory, místními obchody a dalšími osobami, které se na akci podílejí.

dny otevřených dveří sportovišť

registrační formulář 

zaregistrujte své sportoviště ZDARMA a staňte se součástí Evropského týdne sportu

vyplněním formuláře zaregistrujete své sportoviště do celonárodní akce #BEACTIVEDAY 

REGISTROVAT SE

zapojená sportoviště #beactive day

mapa zapojených subjektů

https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1qQhBolfcp8uyQVObY65CSkXwtXGNHBU&ehbc=2E312F

Leave a Reply

Your email address will not be published.