Každý pohyb se počítá

Každý pohyb se počítá

AKTIVNÍ ZÁŘÍ

Celorepubliková kampaň, která seznamuje širokou veřejnost s pozitivními přínosy pravidelného pohybu pro fyzické a psychické zdraví člověka.

Jeho organizátorem je Nadační fond Aktivní ČESKO společně se širokou škálou sportovišť, lékařů , škol, zaměstnavatelů a dalších právnických a fyzických osob, kterým není lhostejný nejen zhoršující se zdravotní stav naší populace, ale také zvyšující se náklady na zdravotní péči a neudržitelnost důchodového systému v České republice. Níže přinášíme všem aktivním lidem a aktivním subjektům možnost pro aktivní zapojení do této celonárodní akce.

Chcete se začít hýbat? Najděte si ve svém okolí své sportoviště!

Chcete o sobě dát vědět a prezentovat své služby a sportovní akce? Zaregistrujte se na portále Kudy z nudy, který je letošním mediálním partnerem Aktivního září.

Jednotlivé subjekty /sportoviště, kluby, …/ si mohou v rámci naší spolupráce s portálem Kudy z nudy zaregistrovat v rámci celorepublikové kampaně Aktivní září nejen svá sportoviště (Aktivity), ale také sportovní Akce, které si pro své stávající i nové klienty připravili.

Níže přikládáme přehledný a jednoduchý návod, jak své Aktivity (sportoviště, časově neomezené akce) a zároveň speciální časově omezené Akce v #BEACTIVE DAY na portále Kudy z nudy jednoduše zaregistrovat, včetně stručných jednoduchých pravidel. 

Pár tipů a triků pro úspěšnou registraci: 

  • nezapomeňte “zakliknout v kategoriích okénko Aktivní ČESKO, ať vaše Aktivity či Akce nezůstanou zájemcům v rámci kampaně skryté
  • nezapomeňte na své stránky uvést logo Kudy z nudy z aktivním prolinkem, abychom mohli vaše prezentace schválit a zveřejnit
  • při komunikaci v rámci své prezentace jednotlivých Aktivit a Akcí v rámci #BEACTIVE DAY dbejte na přesné označení správného názvu
  • Nevíte proč se letos zapojit do Aktivního září a #BEACTIVE DAY?              6 důvodů, proč se zapojit naleznete ZDE

NÁVOD PRO REGISTRACI NA KUDY Z NUDY

STRUČNÁ PRAVIDLA REGISTRACE

https://www.kudyznudy.cz/registrace

Leave a Reply

Your email address will not be published.