Zápasníci sobě

Zápasníci sobě

Vážení kamarádi zápasníci a přátelé zápasu,

dovolte nám, abychom vás oslovili s vylepšenou aplikací „Transparentního konta“, prostřednictvím kterého nás již tři týdny podporujete. Snažíme se zajistit maximální adresnost vašich finančních příspěvků, abychom oslovili co nejširší spektrum podporovatelů a zároveň jsme zabezpečili, aby se vaše příspěvky dostaly co nejrychleji k těm, kvůli kterým přispíváte. Z tohoto důvodu nyní nabízíme možnost příspěvku dvěma způsoby.

  1. I nadále platí možnost obecného finančního příspěvku Českému zápasu zaslaného přímo na „Transparentní konto“, a to prostřednictvím odkazu https://www.csas.cz/cs/transparentni-ucty#/000000-6127970319/Svaz-zapasu-Ceske-republiky

  1. Nyní nabízíme možnost i adresného finančního příspěvku prostřednictvím odkazu https://www.zapasnicisobe.cz/ V tomto programu si můžete jednoduchým způsobem najít svého kamaráda, trenéra, sportovní středisko, zápasnický klub, technického pracovníka nebo prostě jen Svaz zápasu a ťuknutím na tlačítko se vám zobrazí jednoduchá darovací smlouva, po jejímž vyplnění obdržíte mailem platební údaje. Vámi zaslané peníze se odešlou přes transparentní účet přímo na účet toho, koho jste si vybrali.

Předem vám děkujeme za pomoc a podporu, kterou svým příspěvkem českému zápasu vyjádříte. Stále totiž věříme, že solidarita mezi zápasníky, sportovci, příznivci a podporovateli tohoto sportu obecně, může pomoci zachránit jeden z nejstarších a nejtradičnějších olympijských sportů.

Leave a Reply

Your email address will not be published.